Станично-Луганська селищна громада
Щастинський район, Луганська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

09 Листопада, 2021 р., 15:55
За сприянням Міжнародного Комітету Червоного Хреста у КНП «Станично-Луганська багатопрофільна лікарня» розпочато ремонт центрального стерилізаційного відділення та планується проведення ремонту приміщень харчоблока.
01 Листопада, 2021 р., 10:03
Види шахрайства в інтернеті: найпоширені схеми
30 Жовтня, 2021 р., 12:33
30 жовтня 2021 року в рамках програми «Зелена країна» на виїзді з с.Макарове за участю керівництва Станично-Луганської селищної військово-цивільної адміністрації, працівників ДП «Станично - Луганське досвідне лісомисливське господарство» та мешканців селищної територіальної громади проведена акція з висадки саджанців сосни звичайної.
29 Жовтня, 2021 р., 16:50
Шановні мешканці села Плотина!
28 Жовтня, 2021 р., 16:26
28 жовтня 2021 року в День визволення України від нацистських загарбників керівництво Станично-Луганської селищної військово-цивільної адміністрації і військові вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання та поклали до пам’ятного знаку квіти.
25 Жовтня, 2021 р., 17:27
Шахрайство – заволодіння чужим майном або набуття права на чуже майно шляхом обману або зловживання довірою (ст. 190 КК України). Сьогодні злочинці застосовують будь-які засоби, вдаються до різноманітного психологічного впливу аби ошукати людину. Їх дії можуть проявлятися в різного роду обіцянках, запевненнях, наданні начебто достовірної підтвердженої інформації та ін.
25 Жовтня, 2021 р., 14:06
В рамках програми благоустрою населених пунктів Станично-Луганської селищної територіальної громади з місцевого бюджету було виділено 450,0 тис. грн. на проведення поточного ремонту комунальних доріг по вулицям 1 Травня, вул. Барбашова, кв. Молодіжний  та 1-проїзд Молодіжний на території смт Станиця Луганська. Селищною військово-цивільною адміністрацією було проведено тендерну процедуру на виконання робіт з поточного ремонту доріг та визначено виконавця даних видів робіт.
20 Жовтня, 2021 р., 13:12
У «Довіднику безбар'єрності» зафіксовані нові норми безбар’єрної мови. Це проєкт з відкритим кодом, створений у співпраці з громадськими організаціями, правозахисниками, психологами, батьками, що виховують дітей з інвалідністю, українськими та міжнародними експертами.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь