Станично-Луганська селищна громада
Щастинський район, Луганська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

09 Травня, 2023 р., 08:48
Указ Президента України Володимира Зеленського від 8 травня 2023 року № 266/2023 «Про День Європи» встановлює 9 травня як День Європи в Україні та засвідчує відданість України ідеалам та цінностям демократії, а також зміцнення єдності народів Європи. Це рішення відображає бажання України зблизитися з Європейським Союзом та продовжувати співпрацю в різних сферах, зокрема в економічній, політичній, технічній, науковій та культурній. Встановлення Дня Європи також відкриває можливість для України демонструвати своє прагнення до інтеграції в європейське співтовариство та взаємодії з іншими державами.
08 Травня, 2023 р., 22:44
Війна, що наразі триває в Україні, на жаль, не викреслила з нашого життя такого явища, як домашнє насильство. Навпаки, часто вона є каталізатором для загострення ситуації, пов’язаної із вчиненням цього кримінального правопорушення. Втім, попри війну, державні органи та установи  докладають максимальних зусиль аби факти домашнього насильства не замовчувалися, а постраждалі  могли звернутися по допомогу та отримати належний захист своїх прав.
28 Квітня, 2023 р., 08:00
Відповідно до Указу Президента України від 18.08.2006 №685/2006 щороку 28 квітня, у Всесвітній день охорони праці, в Україні відзначається День охорони праці. 
26 Квітня, 2023 р., 12:41
Сьогодні, 26 квітня, виповнюється 37 років з часу аварії на Чорнобильській АЕС, яка стала найбільшою техногенною катастрофою ХХ століття.
22 Квітня, 2023 р., 11:10
Увесь цей час закладом беззмінно керує його ідейний натхненник, патріот Луганщини та Захисник України бригадний генерал Валерій Ємбаков. Три тисячі майбутніх кадрових офіцерів, вихованих за найвищим стандартом військової підготовки, вийшли зі стін ліцею. Вони - еліта українських Збройних Сил. Навчатись тут завжди було ділом честі та особистого престижу юнаків. Війна змусила колектив залишити усе та двічі з нуля відновлювати заклад на новому місці: 2014-го року – у м. Кремінна, 2022-го – у Березані, що на Київщині. Але вони витримали усе і навчальний процес не припинявся ні на хвилину. Більшість колишніх курсантів сьогодні разом зі своїм наставником захищають Батьківщину від російських загарбників. Луганщина пишається кожним та вітає Луганський обласний ліцей із визначною датою. Упевнені, що після Перемоги ви повернетесь до своєї альма-матер у Луганську вже назавжди.
20 Лютого, 2023 р., 16:28
24 лютого виповнюється 365 днів від початку злочинного повномасштабного вторгнення Російської Федерації в Україну. Цей напад став кульмінацією загарбницької війни, яку Москва розпочала проти України 9 років тому з окупації Криму у 2014 році.
30 Грудня, 2022 р., 11:31
Станично-Луганська селищна військова адміністрація щиро вітає вас з Новорічними та Різдвяними святами. У новий рік ми входимо із новими сподіваннями – на добрі зміни, на краще життя для себе та своєї родини, для своєї рідної землі. Нехай рік прийдешній і різдвяні свята будуть вісниками оновлення, віри у диво та здійснення мрій, будуть щасливими для кожного, принесуть мир, спокій і злагоду, впевненість у майбутньому, виправдають ваші самі добрі надії і прагнення, обдарують щедрою долею, міцним здоров’ям, любов’ю і затишком в оселях, принесуть достаток і добробут вашим сім’ям. Враховуючи, що багато хто з вас ці свята зустрічають не вдома, ми підготували солодкі подарунки для ваших діточок, які вже в дорозі і незабаром зможуть порадувати найменших мешканців нашої громади.
14 Грудня, 2022 р., 09:35
14 грудня – день, коли Українська держава вшановує героїчний подвиг учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь