Станично-Луганська селищна громада
Щастинський район, Луганська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

02 Лютого, 2022 р., 12:03
Сьогодні, 02 лютого 2022 року, за участю заступниці керівника Станично-Луганської селищної військово-цивільної адміністрації Ірини Костан, в рамках проєкту ООН Жінки «Зміцнення потенціалу молодих жінок з цільових громад Донецької та Луганської областей щодо просування Порядку денного «Жінки. Мир. Безпека» на місцевому рівні», представницями громадської організації «Інтерньюз Україна», а саме: керівницею проєкту Наталією Шкоденко та регіональною координаторкою проєкту Мариною Клименко, проведений навчальний семінар для посадовців Станично-Луганської селищної територіальної громади.
02 Лютого, 2022 р., 09:19
Водно-болотні угіддя відіграють важливу роль в екосистемі нашої планети, оскільки є одним з найбільших джерел прісної води та природним місцем проживання для багатьох водоплавних тварин та рослин. Саме тому 2 лютого 1971 року у м. Рамсаре (Іран) було підписано Конвенцію про водно-болотні угіддя, які мають міжнародне значення в першу чергу в якості середовища проживання водоплавних птахів. А з 1997 року у день підписання Рамсарської конвенції було започатковано відзначення Всесвітнього дня водно-болотних угідь.
02 Лютого, 2022 р., 09:09
01 лютого 2022 року, за участю голови Щастинської районної державної адміністрації Тетяни Новікової, голови Щастинської районної ради Олени Коробки та заступниці керівника Станично-Луганської селищної військово-цивільної адміністрації Ірини Костан було вручено почесну нагороду - нагрудний знак «Мати-героїня» - Українській Тетяні Юріївні, що мешкає у селищі Вільхове Станично-Луганської селищної територіальної громади.
01 Лютого, 2022 р., 19:19
01 лютого 2022 року, заступниця керівника Станично-Луганської селищної військово-цивільної адміністрації Ірина Костан зустрілася з Наталією Осипенко – спеціалісткою з фіскальної децентралізації та Наталією Белюкіною – спеціалісткою з соціально-економічного розвитку програми із відновлення та розбудови миру ПРООН. Під час зустрічі були обговорені наступні питання: можливість співпраці по Проекту з організації соціальних послуг та сервісів Університету третього віку у відділенні денного перебування комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Станично-Луганської селищної територіальної громади».
01 Лютого, 2022 р., 09:39
Сьогодні, 1 лютого 2022 року, за ініціативою керівника Станично-Луганської селищної військово-цивільної адміністрації Альберта Зінченко відбулась робоча нарада щодо святкування Масляної. У нараді взяли участь: перший заступник керівника Сергій Ісаєв, заступниця керівника Ірина Костан та керівники структурних підрозділів військово-цивільної адміністрації. 
27 Січня, 2022 р., 08:19
Сьогодні, 27 січня, у світі відзначається Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту. Україна на державному рівні вшановує жертв трагедії з 2012 року. Генеральна асамблея ООН прийняла 1 листопада 2005 року Резолюцію № 60/7, у якій говориться, що «Голокост, який привів до знищення однієї третини євреїв і незліченної кількості представників інших національностей, буде завжди слугувати всім людям пересторогою про небезпеки, які приховують у собі ненависть, фанатизм, расизм та упередження…». Саме цей документ оголосив Днем пам’яті жертв Голокосту 27 січня. У цей день в 1945 році війська 1-го українського фронту увійшли до нацистського табору смерті Аушвіц. Цей табір став у сучасному світі символом нацистських злочинів.
20 Січня, 2022 р., 09:40
Сьогодні, 20 січня 2022 року, у Сквері Слави біля братської могили відбувся мітинг з нагоди 79-ї річниці визволення селища Станиця Луганська від нацистських окупантів.
19 Січня, 2022 р., 18:20
19 січня 2022 року з робочим візитом до Станично-Луганьскої селищної територіальної громади завітала Урядова уповноважена з прав осіб з інвалідністю Тетяна Баранцова (https://www.kmu.gov.ua/profile/tetyana-barantsova). Під час зустрічі та спілкування з родинами, в яких виховуються діти з особливими потребами, були порушені питання забезпечення осіб з інвалідністю технічними засобами реабілітації, оздоровлення та відпочинку, забезпечення родин гуманітарною допомогою, тощо.
17 Січня, 2022 р., 08:57
У 2021 році Станично-Луганським відділенням управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Луганській області (далі – Станично-Луганське відділення) проведено страхових виплат потерпілим на виробництві та членам їх сімей на суму 27165,30 тис. грн, у тому числі:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь