Станично-Луганська селищна громада
Щастинський район, Луганська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

20 Жовтня, 2021 р., 13:12
У «Довіднику безбар'єрності» зафіксовані нові норми безбар’єрної мови. Це проєкт з відкритим кодом, створений у співпраці з громадськими організаціями, правозахисниками, психологами, батьками, що виховують дітей з інвалідністю, українськими та міжнародними експертами.
19 Жовтня, 2021 р., 16:28
КНП «Станично-Луганська багатопрофільна лікарня» отримала гуманітарну допомогу від міжнародної організації з міграції (МОМ) у вигляді дезінфекційно-гігієнічних наборів у кількості 20 одиниць. Отримані набори призначені для всіх відділень лікарні та будуть розподілені за потребою.
18 Жовтня, 2021 р., 09:10
Вони використовують будь-які засоби, щоб знайти нову жертву — телефон, звичайну пошту, електронну пошту та Інтернет. Вони завойовують Вашу довіру і, коли Ви потрапляєте до них на гачок, просять надіслати гроші; потім вони забирають гроші і зникають. Існує багато сценаріїв, які вони використовують, щоб заманити жертву до пастки. Але Ви можете захистити себе і своїх друзів та рідних, озброївшись знанням про найбільш поширені види шахрайства.
13 Жовтня, 2021 р., 09:04
На жаль, велика кількість людей сьогодні стають жертвами шахраїв. Аферисти намагаються вивідати особисті дані, отримати доступ до банківських сервісів потенційних жертв або змусити їх віддати гроші добровільно. 
12 Жовтня, 2021 р., 17:06
12 жовтня 2021 року в залі засідань Станично-Луганської селищної військово-цивільної адміністрації під головуванням першого заступника керівника, в.о. керівника селищної військово-цивільної адміністрації Сергія Ісаєва відбулось засідання робочої групи з доопрацювання та актуалізації проекту Стратегії розвитку Станично-Луганської селищної територіальної громади Щастинського району Луганської області на 2021 - 2027 роки та плану її реалізації розробленою при підтримці Програми ООН з відновлення та розбудови миру в східних районах України.
12 Жовтня, 2021 р., 11:05
Станично-Луганська селищна військово-цивільна адміністрація висловлює подяку представникам Міжнародного Комітета Червоного Хреста за реалізацію проєкту щодо ремонту даху будівлі Валуйської сільської бібліотеки філії № 2 Комунального закладу «Станично-Луганська публічна бібліотека». Покрівля будівлі за роки експлуатації прийшла в непридатність, а бойові дії 2014 року нажаль не оминули і бібліотеку. Та вже сьогодні відновлено якісне та комфортне обслуговування читачів в комфортних умовах.
07 Жовтня, 2021 р., 14:51
В КНП «Станично-Луганська багатопрофільна лікарня» відновлено подачу кисню до ліжок хворих. 
04 Жовтня, 2021 р., 15:27
З нагоди святкування 30-ї річниці Незалежності України Департаментом міжнародної технічної допомоги, інноваційного розвитку та зовнішніх зносин Луганської облдержадміністрації у співпраці з Проєктом USAID «Економічна підтримка Східної України», ГО «Лабораторія розвитку Луганщини», Агенцією регіонального розвитку Луганської області було проведено конкурс відеоробіт патріотичного спрямування «Луганщина очима молоді». По результатам проведення конкурсу було визначено 18 відео переможців у тематичних категоріях «Відкрий мою громаду» та «Тут живуть неперевершені люди».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь