Станично-Луганська селищна громада
Щастинський район, Луганська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

19 Липня, 2021 р., 14:38
Марія народилася і виросла у Макіївці на Донеччині. Їй завжди подобалися творчі та креативні професії. Своєю майбутньою спеціальністю вона давно вирішила обрати культурологію. Але школу їй довелося закінчувати у окупованій Макіївці, тож у якийсь момент дівчина подумала, що доведеться розпрощатися з мрією. Однак завдяки Фонду «Відкрита політика» Марія дізналася про можливість спрощеного вступу до українських вишів – через Освітні центри. Без ЗНО, паспорта, свідоцтва про середню освіту. «Цей шлях я обрала, тому що хочу жити та навчатися у перспективній та безпечній країні. Впевнена, що саме в Україні зможу реалізувати свої мрії та досягнути поставлених цілей», – зізнається Марія.
13 Липня, 2021 р., 16:39
Увага у лісі пожежонебезпечний період!
03 Липня, 2021 р., 12:59
2 липня відбулася зустріч активістів громадських організацій Станично-Луганської громади з керівником військово-цивільної адміністрації Альбертом Зінченко.
01 Липня, 2021 р., 18:48
    Міністерство цифрової трансформації України запускає на онлайн-платформі «Дія.Цифрова освіта» нову версію національного тесту на цифрову грамотність громадян «Цифрограм 2.0». 
29 Червня, 2021 р., 14:52
    29 червня 2021 року розпочала своє перше засідання новостворена місцева комісія з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Станично-Луганської селищної територіальної громади. До складу комісії увійшли керівники структурних підрозділів селищної військово-цивільної адміністрації, керівники підприємств, установ та організацій, що розташовані на території громади та забезпечують життєдіяльність громади.
25 Червня, 2021 р., 15:11
   25 років тому Україна ухвалила свою Конституцію. Цей документ, після Акту про проголошення незалежності України, став другим наріжним каменем у будівництві української демократії.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь