Станично-Луганська селищна громада
Щастинський район, Луганська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

30 Вересня, 2021 р., 17:00
Всі ми родом з дитинства, всі колись були учнями чи ученицями. Не важливо, у кого які здібності, важливо, що путівку в життя нам дали вчителі. Їх труд заслуговує на особливі слова, найщирішу подяку та повагу від нас.
28 Вересня, 2021 р., 14:00
28 вересня 2021 року о 14.00 у Кіндрашівській середній загальноосвітній школі відкрилась оновлена шкільна їдальня.
28 Вересня, 2021 р., 08:53
Інтернетом користуються не тільки  звичайні громадяни, а й шахраї. Роблячи покупки в інтернеті, шукаючи інформацію або просто відвідуючи сайти, треба пам'ятати про кібербезпеку.
27 Вересня, 2021 р., 09:24
В рамках проекту «Зменшення ризику катастроф та вразливості населення в Східній Україні», який реалізується за фінансової підтримки в рамках цивільного захисту та гуманітарної допомоги Європейського Союзу (ЕСНО), за результатами попередніх домовленостей під час робочої зустрічі 26 липня 2021 року щодо розробки Стратегії зменшення ризику лих Станично-Луганської територіальної громади на 2021-2027 роки (далі – Стратегії), для проведення SWOT аналізу, необхідного для розробки Стратегії, ВПІНО «Філія АКТЕД» розробила гугл форму «Опитування серед населення Станично-Луганської громади з метою зменшення ризику лих на території громади».
24 Вересня, 2021 р., 12:13
Відповідно до інформації Головного управління ДПС у Луганській області та вимог Податкового кодексу України від 02.12.2010 No2755-VI (далі - Кодекс) контролюючий орган щороку формує та надсилає платникам податків – фізичним особам податкові повідомлення-рішення про сплату податку на майно (плата за землю та податку на нерухоме майно, відмінне від земельного податку).
23 Вересня, 2021 р., 09:41
22.09.2021 під головуванням керівника Станично-Луганської селищної військово-цивільної адміністрації Альберта Зінченко проведено засідання місцевої комісії ТЕБ і НС на якому було розглянуто питання  погіршення епідеміологічної ситуації у Станично-Луганському ОЗЗСО №1 (Станично-Луганська школа №1) під час якого було прийнято рішення перевести заклад на дистанційний режим роботи та забезпечення учням дистанційне навчання протягом 14 днів.
23 Вересня, 2021 р., 08:45
22 вересня ООН Жінки, спільно з Міжнародним благодійним фондом «Українська фундація громадського здоров’я» в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру провели зустріч з представниками Станично-Луганської селищної ВЦА, поліції, місцевих активісток та представниками бізнесу, щодо підвищення обізнаності жінок та дівчат з питань гендерно зумовленого, у тому числі домашнього насильства, та сервісів їх попередження і протидії. Говорили про важливість співпраці влади, поліції, бізнесу, інститутів громадянського суспільства, жінок-лідерок щодо поширення інформації про провайдерів допомоги жінкам, постраждалим від домашнього насильства. Тематичні стенди з  інформацією про запобігання та протидію проявам домашнього насильства було розміщено в перукарні, магазинах та аптеці Станично-Луганської громади. Крім того, співробітники сфери обслуговування були забезпечені тематичною уніформою та індивідуальними захисними масками.
22 Вересня, 2021 р., 09:16
Під головуванням Прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля 21 вересня відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. До засідання долучилися також голови обласних державних адміністрацій.
17 Вересня, 2021 р., 14:53
З метою запобігання дорожньому травматизму, аварійності на дорогах, посилення безпеки дорожнього руху, поліпшення експлуатаційного стану доріг на території Станично-Луганської селищної територіальної громади, Станично-Луганською селищною військово-цивільною адміністрацією було проведено тендерну процедуру на виконання робіт з поточного ремонту доріг по вулицям 1 Травня та 1-проїзд Молодіжний на території смт Станиця Луганська. Виконавцем даних видів робіт було визначено ДП «Луганський облавтодор» ВАТ «ДАК «Автомобільні дороги України». Виконання робіт з ремонту доріг вже розпочато.
17 Вересня, 2021 р., 14:21
У серпні поточного року на території Станично-Луганської територіальної громади в рамках реалізації «Програми з відновлення добробуту мешканців і розвитку територіальних громад Донецької та Луганської областей» Станично-Луганською селищною військово-цивільною адміністрацією спільно с дочірнім підприємством «Нафтогаз-Енергосервіс» Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України» на об'єктах соціального призначення та в межах вулиць розпочато роботи по встановленню сонячних електростанцій.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь