Станично-Луганська селищна громада
Щастинський район, Луганська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Важлива інформація

24 Вересня, 2021 р., 11:29
Станично-Луганське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Луганській області з метою використання в роботі та надання методичної допомоги інформує.
23 Вересня, 2021 р., 13:07
Відповідно до роз’яснень Міністерства соціальної політики України та пункту 2 Порядку відшкодування вартості послуги з догляду за дитиною до трьох років «муніципальна няня», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 30 січня 2019 року № 68 «Деякі питання надання послуги з догляду за дитиною до трьох років «муніципальна няня» (далі – Порядок), послугою «муніципальна няня» є послуга, що надається для підтримки батьків, опікунів дитини для забезпечення догляду за дитиною до трьох років. Отримувачем послуги «муніципальна няня» є батьки, опікуни дитини. Призначення та виплата грошової компенсації здійснюється структурними підрозділами з питань соціального захисту населення районних, районних у мм. Києві та Севастополі держадміністрацій, виконавчих органів міських, районних у містах (у разі їх утворення) рад.
21 Вересня, 2021 р., 15:35
Уже з першого жовтня електронні лікарняні повністю замінять своїх паперових попередників. Упродовж наступних двох тижнів інформаційні системи, протоколи обміну даними і правила створення медичних висновків доопрацюють – аби врахувати помилки і нюанси, до яких виникали питання у лікарів, працівників і роботодавців під час тестового періоду.
16 Вересня, 2021 р., 16:19
Після прийняття рішення про створення громадської організації зі статусом юридичної особи, проведення установчих зборів та підготовки всіх необхідних документів постає питання реєстрації громадської організації.
16 Вересня, 2021 р., 16:14
Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м. Харків) нагадує, що залишилося менше місяця для оновлення юридичними особами, у тому числі громадськими об'єднаннями зі статусом юридичної особи, інформації про своїх кінцевих бенефіціарних власників (далі – КБВ).
16 Вересня, 2021 р., 16:00
Станично-Луганське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Луганській області (далі – відділення) нагадує.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь