Станично-Луганська селищна громада
Щастинський район, Луганська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Важлива інформація

25 Жовтня, 2021 р., 15:32
Після проведення установчих зборів засновників та підготовки всіх необхідних документів перед засновниками та особою, яка має право представляти громадську організацію для здійснення реєстраційних дій, постає необхідність подати документи для державної реєстрації новоствореної громадської організації на державну реєстрацію. Існує декілька способів подачі документів.
25 Жовтня, 2021 р., 15:26
СХІДНЕ МІЖРЕГІОНАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ МІНІСТЕРСТВА ЮСТИЦІЇ (М.ХАРКІВ) (далі – Управління) нагадує, що для державної реєстрації створення громадської організації необхідно підготувати та подати до суб'єкта державної реєстрації певний перелік документів, на підставі яких буде проведено державну реєстрацію.
23 Жовтня, 2021 р., 11:00
Сексуальні домагання та інші форми сексуального насильства в громадських місцях є щоденним явищем для жінок і дівчат у всьому світі. Такий стан речей обмежує свободу пересування жінок і дівчат та їхні можливості для здобуття освіти, професійного розвитку та участі у суспільному житті. Крім того, збройний конфлікт і присутність значної кількості військових підвищують ризики сексуальних домагань та інших проявів гендерно зумовленого насильства, в тому числі в громадських місцях.
21 Жовтня, 2021 р., 18:20
Щороку в осінньо-зимовий період реєструється зростання захворюваності респіраторно-вірусними інфекціями та грипом. Грип має симптоми, схожі з іншими гострими респіраторними вірусними інфекціями (ГРВІ), але є набагато небезпечнішим. Тому перші ж симптоми ГРВІ вимагають особливої уваги.
21 Жовтня, 2021 р., 17:54
З настанням холодної пори року багато людей використовують для обігріву своїх помешкань пічне опалення та електроприлади. Через порушення правил пожежної безпеки при їх експлуатації часто виникають пожежі, люди гинуть, втрачають своє житло і майно. Найчастіше це трапляється із людьми літнього віку, часто самотніми. Адже вони на початку опалювального сезону не завжди можуть самостійно перевірити стан печі та димарів і миттєво зреагувати на проблему,коли вона виникає. Щоб застерегти від можливих наслідків несправності пічного опалення публікуємо правила пожежної безпеки.
21 Жовтня, 2021 р., 17:46
Експлуатуючи нагрівальні прилади, слід пам’ятати про те, що вони можуть стати причиною пожежі. Щоб запобігти небезпечних перегрівань, не можна встановлювати електрокаміни ближче 0,5 м від стін та меблів. Крім того при роботі і зберіганні електрокаміна на його поверхні накопичується пил, який може спалахнути. Необхідно протирати камін від пилу м’якою ганчіркою.
11 Жовтня, 2021 р., 17:52
Отримання державних послуг має бути простим та зручним - особливо якщо це послуги для людей пенсійного віку: https://cutt.ly/IEUgaSv.
11 Жовтня, 2021 р., 17:46
Міністерством цифрової трансформації впроваджений онлайн-ресурс «Гід з державних послуг» - https://guide.diia.gov.ua.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь