Станично-Луганська селищна громада
Щастинський район, Луганська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Важлива інформація

15 Липня, 2021 р., 15:32
Чи можливо зробити наийкращі умови для дитячого харчування у короткі терміни? Як об’єднатися суспільству заради реалізаціі та підтримки таких важливих цінностей, як життя та здоров’я майбутньої нації?
14 Липня, 2021 р., 16:37
Відповідно до наказу МОЗ України від 01.06.2021 № 1066 «Деякі питання формування медичних висновків про тимчасову непрацездатність та проведення їхньої перевірки» із 04 червня по 31 серпня 2021 року в Україні передбачено перехідний період впровадження електронних листків непрацездатності. При цьому, протягом зазначеного періоду медичні заклади будуть формувати як медичні висновки про тимчасову непрацездатність, які є підставою для створення електронних листків непрацездатності, так і видавати паперові лікарняні.
02 Липня, 2021 р., 16:03
Станично-Луганське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Луганській області інформує роботодавців та найманих працівників підприємств по те, що у цей час фактично існує три основних медичних оглядів, які не є взаємозамінними. Відрізняються вони масштабом і цілями й регламентуються різними нормативно-правовими актами.
02 Липня, 2021 р., 12:07
Податкова система – основа багатої, міцної держави. Там, де вона працює як слід – процвітає кожна людина. На Вас покладено нелегке завдання налагодження і контроль роботи цього складного механізму. Спасибі Вам, що взялися за цю роботу і, не шкодуючи часу і нервів, трудіться на благо держави і кожного його жителя. У день податкової служби бажаємо Вам міцного здоров’я, чистого серця, ясного розуму і щедрої душі. Нехай на Вашому шляху зустрічаються лише добрі і чесні люди, і життя щодня повниться новими приємними подіями.
24 Червня, 2021 р., 17:02
    Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м. Харків) нагадує, що ведення реєстраційних справ у паперовій формі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, що не мають статусу юридичної особи, місцезнаходженням/місцем проживання яких є населені пункти, в яких органи державної влади тимчасово не здійснюють свої повноваження, та населені пункти, що розташовані на лінії зіткнення в Луганській області забезпечує Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м. Харків). Це питання врегульоване наказом Міністерства юстиції України "Про врегулювання відносин, пов'язаних з державною реєстрацією юридичних осіб та громадських формувань, що не мають статусу юридичної особи, в межах декількох адміністративно-територіальних одиниць" від 25.11.2016 № 3359/5, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 25 листопада 2016 р. за № 1528/29658 (зі змінами).
24 Червня, 2021 р., 16:56
    У зв'язку з прийняттям наказу Міністерства фінансів України від 19.03.2021 року № 163 "Про затвердження Положення про форму та зміст структури власності", зареєстрованого Міністерством юстиції України 08 червня 2021 року за № 768/36390 (далі – Наказ), яким затверджено Положення про форму та зміст структури власності Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м.Харків) (далі – Управління) повідомляє, що з 11 липня 2021 року, громадським формуванням, а саме – громадським об'єднанням зі статусом юридичної особи (у тому числі місцевим осередкам громадських об'єднань зі статусом юридичної особи) необхідно подати державному реєстратору відомості про кінцевих бенефіціарних власників (далі – КБВ).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь