Станично-Луганська селищна громада
Щастинський район, Луганська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення

11 Листопада, 2021 р., 09:46
УВАГА, КОНКУРС!
09 Листопада, 2021 р., 14:38
У зв’язку із зростанням цін на електроенергію, природний газ для промислових споживачів, зростання цін на тверде паливо ( вугілля), КП «Теплосервіс» Станично-Луганської селищної територіальної громади розраховано та надано до Станично-Луганської селищної військово-цивільної адміністрації на розгляд та прийняття економічно обґрунтовані витрати на виробництво, транспортування та постачання теплової енергії  відповідно до Порядку формування тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України № 869 від 01.06.2011 р.
09 Листопада, 2021 р., 12:04
Шановні працівники культури та майстри народного мистецтва!
05 Листопада, 2021 р., 15:01
Згідно постанови Кабінету Міністрів України від 25 жовтня 2021 року№1102 врегульовано питання тарифу постачання природного газу для побутових споживачів з 1 жовтня по 30 листопада 2021 р. здійснюється постачальником «останньої надії» за ціною, що не може перевищувати 7,96 гривні за 1 куб. метр з урахуванням податку на додану вартість.
05 Листопада, 2021 р., 08:49
Шановні працівники соціальної сфери!
04 Листопада, 2021 р., 10:19
Шановні працівники та ветерани залізничного транспорту!
02 Листопада, 2021 р., 13:10
Відповідальність за наявність документу про щеплення або негативного тесту на COVID-19 під час поїздок автомобільним транспортом між регіонами, за виключенням легкових автівок, покладається на пасажирів. 
02 Листопада, 2021 р., 10:54
Одне з головних завдань удосконалення системи соціального захисту в умовах децентралізації – забезпечити кожній людині безперешкодний доступ до соціальної підтримки, адміністративних послуг соціального характеру за місцем свого проживання. Тепер саме у громаді приймаються заяви та документи для призначення соціальної допомоги.
26 Жовтня, 2021 р., 16:18
В межах національного конкурсу інновацій EastCode за сприяння Програми ООН із відновлення та розбудови миру та за фінансової підтримки урядів Данії, Швейцарії та Швеції Громадською організацією «Гвара Медіа» реалізовується проєкт «GWARA BACK» (далі – проєкт). Проєктною командою створено сервіс автоматизації корпоративної благодійної пільги для бізнесу, неприбуткових громадських об’єднань та громадян (сайт – https://back.gwaramedia.com ). Розробники сервісу пропонують за допомогою інноваційних рішень і civic-tech підходів розвивати культуру благодійності в Луганській області із використання корпоративної благодійної пільги підприємств Луганщини. Це дозволить посилити організації громадянського суспільства в регіоні та залучити додаткові локальні інвестиції в регіон в рамках проєкту.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь