Станично-Луганська селищна громада
Щастинський район, Луганська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення

24 Грудня, 2021 р., 12:43
За інформацією Луганського обласного центру з гідрометеорології протягом доби 25 грудня 2021 року по Луганській області очікується посилення південно-східного вітру 15-20 м/с. Вночі та вранці значний сніг, хуртовина, ожеледь. На дорогах ожеледиця (I рівень небезпечності, колір жовтий).
23 Грудня, 2021 р., 14:27
Обов’язкова ідентифікація тварин передбачена Законом України «Про ідентифікацію та реєстрацію тварин» від 4 червня 2009 року N 1445-VI (зі змінами). Даний Закон визначає організаційні і правові засади ідентифікації та реєстрації тварин з метою одержання оперативної та надійної інформації про поголів'я тварин щодо статі, віку, породи та їх місцезнаходження для поліпшення управління і прогнозування ринків продукції тваринництва та контролю за епізоотичною ситуацією в Україні.
23 Грудня, 2021 р., 10:58
Шановні мешканці громади!
22 Грудня, 2021 р., 09:51
У зв’язку з погіршенням погодних умов Станично-Луганська селищна військово-цивільна адміністрація нагадує, що відповідно до «Правил благоустрою територій Станично-Луганської селищної територіальної громади», керівники підприємств, установ та організацій усіх форм власності, фізичні особи-підприємці, в тому числі орендарі приміщень, зобов’язані забезпечувати своєчасну очистку від снігу та посипання протиожеледною сумішшю прилеглих та закріплених за ними територій. Дякуємо за порозуміння та співпрацю.
21 Грудня, 2021 р., 09:11
У середу, 15 грудня 2021 року, БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ «БЛАГОДІЙНИ ФОНД «ХЕЛП УКРАЇНА» розпочинає конкурс міні-грантів в рамках проєкту «Розширення соціально-економічних можливостей вразливих груп населення в Україні. Невідкладна допомога вразливим ВПО та при інших соціальних випадках» 2021-2022 років, в рамках якого передбачено щонайменше 30 грантів на обладнання середньою вартістю 3000,00 євро.
18 Грудня, 2021 р., 10:02
20 грудня о 14:00 у Станиці Луганській на площі біля Палацу культури, вул. Центральна, 26, відбудеться урочисте відкриття Новорічної ялинки. Станично-Луганська селищна військово-цивільна адміністрація запрошує всіх бажаючих приєднатися до заходу!  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь