Станично-Луганська селищна громада
Щастинський район, Луганська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Важлива інформація

20 Серпня, 2021 р., 13:25
Запроваджений Міністерством юстиції України онлайн-сервіс – «Он-лайн будинок юстиції» є сучасним засобом як отримання інформації з різноманітних державних реєстрів, так і забезпечує можливість подачі документів для попереднього правового аналізу документів на реєстрацію громадської організації зі статусом юридичної особи та подачі документів для державної реєстрації створення громадської організації онлайн, не звертаючись безпосередньо до центру надання адміністративних послуг або відповідного суб'єкта державної реєстрації.
20 Серпня, 2021 р., 13:18
Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м.Харків) нагадує про необхідність, починаючи з 11 липня 2021 року, подачі юридичними особами державним реєстраторам інформації про кінцевих бенефіціарних власників (далі – КБВ).
10 Серпня, 2021 р., 13:29
Станично-Луганська селищна військово-цивільна адміністрація Щастинського району Луганської області повідомляє, що постановою Кабінету Міністрів України від 12.05.2021 № 517 затверджені зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 07.02.2018 № 107 стосовно Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для державної підтримки розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції. Одним із напрямів на які будуть спрямовані бюджетні кошти – це спеціальна бюджетна дотація за бджолосім’ї.
05 Серпня, 2021 р., 13:47
Порядок оформлення тимчасової непрацездатності лікуючим лікарем у випадку е-лікарняного відрізняється від порядку оформлення паперового листка непрацездатності.
28 Липня, 2021 р., 10:46
Отримання е-лікарняного працівником не впливає на процедуру призначення, розрахунку та виплати матеріального забезпечення від Фонду соціального страхування України (далі – Фонд).
22 Липня, 2021 р., 14:27
Щорічно 28 липня відзначається Всесвітній день гепатитів. При нагоді  поспілкувалися на тему гепатитів їх поширеності, ризиків та доступу до лікування із головною фахівчинею з вірусних гепатитів та опіоїдної залежності, лікарем-інфекціоністом Бідованець Оленою.
21 Липня, 2021 р., 11:35
Заява-розрахунок для отримання матеріального забезпечення застрахованим особам за е-лікарняними оформлюється страхувальниками з урахуванням відмінностей між е-лікарняним та паперовим лікарняним.
19 Липня, 2021 р., 11:26
Державна установа «Інститут економіко-правових досліджень імені В.К.Мамутова Національної академії наук України» з її Центром перспективних досліджень і співробітництва з прав людини у сфері економіки, Секретаріат Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, Донецький науковий центр НАН України та МОН України, Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення проводять Всеукраїнський конкурс наукових робіт «Соціально відповідальне ведення бізнесу – складова сталого розвитку» з нагоди 30-ї річниці Незалежності України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь