Станично-Луганська селищна громада
Щастинський район, Луганська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

23 Вересня, 2021 р., 09:41
22.09.2021 під головуванням керівника Станично-Луганської селищної військово-цивільної адміністрації Альберта Зінченко проведено засідання місцевої комісії ТЕБ і НС на якому було розглянуто питання  погіршення епідеміологічної ситуації у Станично-Луганському ОЗЗСО №1 (Станично-Луганська школа №1) під час якого було прийнято рішення перевести заклад на дистанційний режим роботи та забезпечення учням дистанційне навчання протягом 14 днів.
23 Вересня, 2021 р., 08:45
22 вересня ООН Жінки, спільно з Міжнародним благодійним фондом «Українська фундація громадського здоров’я» в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру провели зустріч з представниками Станично-Луганської селищної ВЦА, поліції, місцевих активісток та представниками бізнесу, щодо підвищення обізнаності жінок та дівчат з питань гендерно зумовленого, у тому числі домашнього насильства, та сервісів їх попередження і протидії. Говорили про важливість співпраці влади, поліції, бізнесу, інститутів громадянського суспільства, жінок-лідерок щодо поширення інформації про провайдерів допомоги жінкам, постраждалим від домашнього насильства. Тематичні стенди з  інформацією про запобігання та протидію проявам домашнього насильства було розміщено в перукарні, магазинах та аптеці Станично-Луганської громади. Крім того, співробітники сфери обслуговування були забезпечені тематичною уніформою та індивідуальними захисними масками.
22 Вересня, 2021 р., 09:16
Під головуванням Прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля 21 вересня відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. До засідання долучилися також голови обласних державних адміністрацій.
17 Вересня, 2021 р., 14:53
З метою запобігання дорожньому травматизму, аварійності на дорогах, посилення безпеки дорожнього руху, поліпшення експлуатаційного стану доріг на території Станично-Луганської селищної територіальної громади, Станично-Луганською селищною військово-цивільною адміністрацією було проведено тендерну процедуру на виконання робіт з поточного ремонту доріг по вулицям 1 Травня та 1-проїзд Молодіжний на території смт Станиця Луганська. Виконавцем даних видів робіт було визначено ДП «Луганський облавтодор» ВАТ «ДАК «Автомобільні дороги України». Виконання робіт з ремонту доріг вже розпочато.
17 Вересня, 2021 р., 14:21
У серпні поточного року на території Станично-Луганської територіальної громади в рамках реалізації «Програми з відновлення добробуту мешканців і розвитку територіальних громад Донецької та Луганської областей» Станично-Луганською селищною військово-цивільною адміністрацією спільно с дочірнім підприємством «Нафтогаз-Енергосервіс» Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України» на об'єктах соціального призначення та в межах вулиць розпочато роботи по встановленню сонячних електростанцій.
17 Вересня, 2021 р., 14:01
Станично-Луганська селищна військово-цивільна адміністрація висловлює подяку представникам Гуманітарної місії «Проліска - Станиця Луганська» в особі голови місії Євгена Капліна та координатора Катерини Артемової за реалізацію проєкту щодо безоплатного соціального автобусу для мешканців села Плотина Станично-Луганської селищної територіальної громади. Проєкт реалізується за фінансовою підтримкою Управління ООН з координації гуманітарних справ / OCHA Ukraine.
17 Вересня, 2021 р., 13:53
17 вересня 2021 року Нижньовільхівський опорний заклад освіти отримав новенький автобус, придбаний за кошти селищної територіальної громади. Тепер учні із самих віддалених сіл громади будуть підвозитися зручно та комфортно.
17 Вересня, 2021 р., 13:26
В рамках проекту «Зменшення ризику катастроф та вразливості населення в Східній Україні», який реалізується за фінансової підтримки в рамках цивільного захисту та гуманітарної допомоги Європейського Союзу (ЕСНО), за результатами попередніх домовленостей під час робочої зустрічі 26 липня 2021 року щодо розробки Стратегії зменшення ризику лих Станично-Луганської територіальної громади на 2021-2027 роки (далі – Стратегії), для проведення SWOT аналізу, необхідного для розробки Стратегії, ВПІНО «Філія АКТЕД» розробила гугл форму «Опитування серед населення Станично-Луганської громади з метою зменшення ризику лих на території громади». Запрошуємо усіх бажаючих пройти опитування та внести свій вклад у розвиток проекту. Опитування проводитеметься до 17:00 години 01 жовтня.
17 Вересня, 2021 р., 12:02
КНП «Станично-Луганська багатопрофільна лікарня» отримало першу акредитаційну категорію, про що свідчить сертифікат Міністерства охорони здоров’я України №3 від 08 серпня 2021 року. Акредитація медичних закладів передбачає перевірку на відповідність дотримання певних стандартів надання медичної допомоги, приведення до визначених вимог медичної документації, оснащення установи тощо.
16 Вересня, 2021 р., 14:35
16 вересня 2021 року КНП «Станично-Луганська багатопрофільна лікарня» отримала гуманітарну допомогу від Швейцарського бюро співробітництва при Посольстві Швейцарії в Україні у вигляді медичного обладнання, а саме: ШВЛ Hamilton T1, світильник операційний ART, ноші медичні «БІОМЕД», дезінфекційна камера КДЕ-2, газоаналізатор Dräger Alcotest 5820, негатоскоп NT-48M, стерилізаційні коробки (бікси медичні), конектор кисню – DIN до ШВЛ Hamilton T1, набір коаксіального дихального контура до ШВЛ Hamilton T1, відеоларингоскоп Air trag, аналізатор електролітів та газів крові GASTAT- navi та багато чого іншого. Отримане обладнання призначене для всієї лікарні та буде розділено між відділеннями за потребою.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь