Станично-Луганська селищна громада
Щастинський район, Луганська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

18 Серпня, 2021 р., 13:43
В серпні поточного року до КНП «Станично-Луганська багатопрофільна лікарня Станично-Луганської селищної територіальної громади» від благодійного фонду «Лікарі без кордонів - Бельгія» (MEDECINS SANS FRONTIERES) в якості гуманітарної допомоги надійшли медикаменти, предмети медичного призначення, швидкі тести, дезінфекційні розчини, тощо (15 найменувань).
17 Серпня, 2021 р., 13:11
За підтримки Станично-Луганської селищної військово-цивільної адміністрації у Станиці Луганській з початку серпня 2021 року почав працювати Центр масової вакцинації населення від COVID-19, розташований за адресою: смт Станиця-Луганська, вул. 2 Лінія, 11. Щеплення кожен охочий може отримати вакцинами «Coronavac/Sinovac-Biotech» та «Spikevax/Moderna», які є в наявності в достатній кількості. Разом із тим, щеплення можна зробити і у пункті, розташованому в КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Станично-Луганської селищної територіальної громади» (смт Станиця Луганська, вул. 5 Лінія, 39). На даний час вакциновано 8 тисяч як місцевих жителів, так і громадян з тимчасово окупованої території.
12 Серпня, 2021 р., 15:28
Станично-Луганською селищною військово-цивільною адміністрацією одразу після створення ВЦА з метою налагодження життєдіяльності на території громади, а саме відновлення вуличного освітлення на території смт Станиця Луганська та с. Валуйське, яке було відключено більше півроку, розпочату роботу по проведенню тендерних процедур на поставку електроенергії. Після проведення тендеру було виявлено переможця та укладено договір на поставку електроенергії з ТОВ «Миколаївська електропостачальна компанія». Але для відновлення вуличного освітлення необхідно було вирішити питання оплати з ТОВ «Луганське енергетичне об’єднання», які надають послуги з розподілу електроенергії за раніше відключене вуличне освітлення. Після тривалих переговорів та вирішення питання оплати за підключення, 6 серпня поточного року було відновлено вуличне освітлення на території громади. На даний час комунальним підприємством «Теплосервіс» проводиться обстеження вуличного освітлення на території Станично-Луганської селищної територіальної громади. Під час обстеження виявлені крадіжки електричного обладнання на двох ділянках по вул. Шевченко, вул. Деповська, не працюючі світильники на вул. 5 Лінія, вул. Центральна та інші пошкодження. Найближчим часом будуть придбані необхідні матеріали та буде відновлено вуличне освітлення.
12 Серпня, 2021 р., 12:21
Станично-Луганська селищна військово-цивільна адміністрація висловлює подяку представникам Гуманітарної місії «Проліска - Станиця Луганська» в особі голови місії Євгена Капліна та координатора Катерини Артемової за надану підтримку та партнерський внесок в організації Магістрального Mini-EdCamp Stanytsia Luhanska 2021, а саме: за надану тканину для забезпечення постільною білизною учасників заходу з 18 областей України.
11 Серпня, 2021 р., 16:30
11 серпня 2021 року Станицю Луганську відвідав Надзвичайний і Повноважний Посол Румунії в Україні Й.В. пан Крістіан-Леон Цуркану. В ході візиту пан Крістіан-Леон Цуркану оглянув контрольно-пропускний пункт в’їзду-виїзду «Станиця Луганська» та спільно з представниками Луганської обласної державної адміністрації і Станично-Луганської селищної військово-цивільної адміністрації взяв участь в символічній церемонії висадки дерев.
11 Серпня, 2021 р., 15:24
Станично-Луганською селищною військово-цивільною адміністрацією в межах національного проекту Міністерства цифрової трансформації «Дія.цифрова освіта» та за програмою цифровізації сільських бібліотек отримані дві одиниці комп’ютерної техніки для бібліотек Станично-Луганської селищної територіальної громади.
29 Липня, 2021 р., 17:00
Розпочато реалізацію проєкту «Організація постковідної реабілітації пацієнтів з метою зменшення наслідків пандемії», який реалізує ГО «Об'єднання учасників АТО/ООС Біловодщини» у партнерстві з Біловодською селищною радою, Станично-Луганською селищною військово-цивільною адміністрацією та КНП «Біловодський ЦПМСД».
29 Липня, 2021 р., 15:30
28 липня 2021 року розпочала роботу комісія з обстеження житла, зруйнованого в наслідок надзвичайної ситуації воєнного характеру, спричиненої збройною агресією Російської Федерації, а також комісія з обстеження технічного стану житлового приміщення (будинку, квартири) внутрішньо переміщених осіб на території Станично-Луганської селищної територіальної громади Щастинського району Луганської області.
28 Липня, 2021 р., 14:31
27.07.2021 відбувся візіт Європейської делегації на чолі з керівником Програми ООН «Відновлення та розбудова миру» Віктором Мунтяном щодо створення Центру надання адміністративних послуг у Станиці Луганської.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь