Станично-Луганська селищна громада
Щастинський район, Луганська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення

09 Травня, 2023 р., 21:05
Навчально-науковий інститут «Інститут державного управління» Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна запрошує Вас на зустріч із керівництвом та викладачами Інституту з метою ознайомлення із Порядком прийому на навчання для здобуття освітнього ступеня бакалавра в 2023 році до Університету та інформування про спеціальності, за якими здійснюється навчання в Інституті.
05 Травня, 2023 р., 17:00
Завдяки підписаному меморандуму про співпрацю та співробітництво між Нижньодуванською селищною військовою адміністрацією і Станично-Луганською селищною військовою адміністрацією для налагодження та покращення рівня забезпечення нагальних потреб внутрішньо переміщених осіб Луганської області кожного вівторка, починаючи з 09.05.2023 в приміщенні Нижньодуванського гуманітарного штабу (за адресою: м. Київ, вул. Поліська, 14) для вас почне працювати і надавати медичні послуги медичний працівник від КНП «Центр первинної медико - санітарної допомоги Станично-Луганскої селищної територіальної громади».
26 Квітня, 2023 р., 09:10
За ініціативи благодійного фонду “Відсоток Небайдужих”, шостого квітня - у міжнародний День спорту заради розвитку та миру було оголошено проведення Всеукраїнського спортивного марафону “Крок”.
23 Квітня, 2023 р., 09:58
З березня по травень 2024 року на Мальті проходитиме перша мистецька бієнале Maltabiennale.art, яка запрошує міжнародних учасників представити свої мистецьки проєкти в історичних місцях Валлетти та острова Гозо, які входять до списку Всесвітньої спадщини UNESCO. Повну інформацію щодо подачі заявки для участі у бієнале можна знайти на сайті: https://maltabiennale.art/call-for-pavilions/. Заявки повинні бути подані не пізніше полудня п'ятниці, 25 серпня 2023 року.
19 Квітня, 2023 р., 09:47
Херсонська обласна організація підтримки дітей з синдромом Дауна та їх сімей «Сонячні діти Херсонщини» оголошує конкурс «Кращі інклюзивні практики України – 2023» (далі - Конкурс). Мета Конкурсу популяризувати досягнення у сфері соціальної інклюзії, досвід подолання соціального відчуження, а також ініціювати соціальні майданчики для обміну досвідом, можливостей для просування нових ідей, сучасних тенденцій в області розвитку інклюзивних практик України.
07 Квітня, 2023 р., 18:05
   Відповідно до Угоди між Урядом України та Урядом Литовської Республіки про Раду обмінів молоддю України та Литви, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2015 року № 1016, Міністерством молоді та спорту здійснюються обміни молоддю України та Литви. Мета обмінів молоддю - активізація співробітництва між українською та литовською молоддю задля розбудови дружніх взаємин між народами цих країн.
06 Квітня, 2023 р., 08:18
Благодійний Фонд «Відсоток Небайдужих» є одним з засновників Національного Фестивалю «Код Нації», його благодійним партнером та організатором заходів фестивалю. За пів року діяльності у рамках фестивалю, фонд залучив фінансування для закриття запитів на медикаменти, амуніцію та інші речі військовим, які просто зараз боронять нашу Державу, загальною вартістю понад п’ятдесят тисяч гривень. Нещодавно фондом було ініційовано проведення Всеукраїнського спортивного марафону «Крок», присвяченого Міжнародному дню спорту на благо миру та розвитку, у рамках Національного Фестивалю «Код Нації» навесні 2023 року.
03 Квітня, 2023 р., 11:15
Кабінетом Міністрів України прийнято рішення про реалізацію експериментального проєкту щодо надання окремих соціальних послуг найбільш вразливим категоріям громадян, а саме: які через бойові дії або тимчасову окупацію опинилися в складних життєвих обставинах. 
31 Березня, 2023 р., 18:57
Відповідно до Угоди між Урядом України та Урядом Литовської Республіки про Раду обмінів молоддю України та Литви, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2015 року № 1016, Міністерством молоді та спорту здійснюються обміни молоддю України та Литви.
31 Березня, 2023 р., 15:15
Одним із пріоритетних завдань Державної цільової соціальної програми національно-патріотичного виховання на період до 2025 року, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 30 червня 2021 року № 673 є формування української громадянської ідентичності у населення на основі суспільно-державних (національних) цінностей (самобутність, воля, соборність, гідність).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь