Станично-Луганська селищна громада
Щастинський район, Луганська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

УВАГА, ОГОЛОШУЄТЬСЯ КОНКУРС!!!

Дата: 01.10.2021 13:03
Кількість переглядів: 335

Оголошення

конкурсу на заміщення вакантної посади директора Комунальної установи «ЦЕНТР НАДАННЯ СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ» СТАНИЧНО-ЛУГАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ 

Правові підстави проведення конкурсу: відповідно до розпорядження керівника Станично-Луганської селищної військово-цивільної адміністрації Щастинського району Луганської області від 30 вересня 2021 року № 145-к «Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Комунальної установи «ЦЕНТР НАДАННЯ СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ» СТАНИЧНО-ЛУГАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ» оголошується конкурс на заміщення вакантної посади директора Комунальної установи «ЦЕНТР НАДАННЯ СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ» СТАНИЧНО-ЛУГАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ.

Найменування та місцезнаходження закладу: Комунальна установа «ЦЕНТР НАДАННЯ СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ» СТАНИЧНО-ЛУГАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ: 93601, Луганська область, Станично-Луганський район, смт Станиця Луганська,  вул. Дубравна, 35.

Основні напрями діяльності установи: проведення соціально-профілактичної роботи, спрямованої на запобігання потраплянню в складні життєві обставини осіб/сімей, які належать до вразливих груп населення;

Надання особам/сім?ям комплексу соціальних послуг, яких вони потребують, відповідно до переліку послуг, затвердженого Мінсоцполітики, з метою мінімізації або подалання таких обставин.

Найменування посади: директор Комунальної установи «ЦЕНТР НАДАННЯ СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ» СТАНИЧНО-ЛУГАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ.

Умови оплати праці: визначаються наказом Міністерства праці та соціальної політики України, Міністерства охорони здоров’я України від 05.10.2005  № 308/519 «Про впорядкування умов оплати праці працівників закладів охорони здоров'я та установ соціального захисту населення».

Кінцевий термін і місце подання документів для участі в конкурсі: претендент особисто подає або надсилає електронною поштою визначені документи з 8.00 години 01 жовтня 2021 року до 16.30 години 18 жовтня 2021 року за адресою: 93601, Луганська область, Щастинський район, смт Станиця Луганська, вул. Центральна, 25, каб. 27, е-mail: irina.bukina@i.ua.

Для участі в конкурсі подаються такі документи:

- заява про участь у конкурсі за формою згідно додатку;

- належним чином завірені копії документа, що посвідчує особу, документа про освіту, трудової книжки або інших документів, що засвідчують досвід роботи;

- автобіографія та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);

- мотиваційний лист, складений у довільній формі;

- довідка про відсутність судимості;

- перспективний план розвитку надавача соціальних послуг державного/комунального сектору.

Крім зазначених документів, претендент може додатково подавати документи стосовно досвіду роботи, професійної компетентності, репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

Претендент не допускається до участі в конкурсі у разі:

1)     неподання ним повного пакета документів;

2) його невідповідності кваліфікаційним вимогам, визначеним Довідником кваліфікаційних характеристик професій працівників «Випуск 80 «Соціальні послуги», затвердженим наказом Мінсоцполітики від 29 березня 2017 року № 518;

3) наявності не знятої або не погашеної в установленому законом порядку судимості, заборони займати відповідні посади або займатися певними видами діяльності.

Уповноважена особа не пізніше ніж через три робочих дні з дати надходження документів для участі в конкурсі повідомляє претендента про результати перевірки документів.

Після усунення претендентом недоліків, виявлених у поданих документах, він може подати належним чином оформлені документи повторно в межах встановленого строку для їх подання, визначеного в умовах проведення конкурсу.

Претенденти, допущені до участі в конкурсі, є його учасниками.

Кваліфікаційні вимоги до претендентів: громадянство України. Вища освіта другого рівня за ступенем магістра та спеціальністю відповідної галузі знань; стаж роботи у відповідній сфері діяльності на керівних посадах нижчого рівня – не менше ніж 5 років. Вільне володіння державною мовою та здатність за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки. Знання основних принципів роботи з комп’ютером та відповідних програмних засобів.

Дата та місце початку конкурсного відбору, його складові та тривалість: конкурс на заміщення вакантної посади директора відбудеться 22 жовтня 2021 року в приміщенні Станично-Луганської селищної військово-цивільної адміністрації Щастинського району Луганської області за адресою: 93601, Луганська область, Щастинський район, смт Станиця Луганська, вул. Центральна, 25

Переможець конкурсу визначається за результатами:

1) перевірки на знання чинного законодавства України (Закон України «Про соціальні послуги», інші нормативно-правові акти у сфері надання соціальних послуг, державні стандарти надання соціальних послуг);

2) оцінювання презентації (викладеної державною мовою) перспективного плану розвитку Комунальної установи «ЦЕНТР НАДАННЯ СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ» СТАНИЧНО-ЛУГАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ, відповідей на запитання членів конкурсної комісії щодо зазначеної презентації.

Оцінювання учасників конкурсу відбувається усіма членами конкурсної комісії згідно відповідних критеріїв.

Прізвище та ім’я, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка уповноважена надавати інформацію про конкурс та приймати документи для участі у ньому: Букіна Ірина, (095) 4222898, irina.bukina@i.ua.

Розпорядження 145-к від 30.09.2021

Перелік питань на конкурс

Заява на конкурс


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь