Станично-Луганська селищна громада
Щастинський район, Луганська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Важлива інформація

13 Березня, 2023 р., 15:04
Google-форма (адресне опитування) для мешканців селищної територіальної громади щодо організації проведення дитячої оздоровчої кампанії в 2023 році
02 Березня, 2023 р., 12:54
Головним управлінням Національної поліції в Луганській області, для забезпечення зворотнього зв’язку з населенням Луганської області, а також з метою отримання інформації про скоєння на тимчасово окупованій території Луганської області воєнних злочинів військовослужбовцями збройних сил російської федерації, керованих ними незаконних збройних формувань, а саме умисних вбивств, жорстокого поводження з військовополоненими або цивільним населенням, примусове залучення цивільного населення для робіт, зґвалтувань та інших тяжких злочинів, або осіб, які здійснюють колабораційну діяльність, створено окремий телеграм-канал «Воєнні злочини в Луганській області»: https://t.me/slidstvo_police_lugansk_region та телеграм-бот «СУ ГУНП в Луганській області»: https://t.me/Slidstvo_police_Lugansk_bot.
22 Лютого, 2023 р., 16:13
Східне міжрегіональне управління Державної служби України з питань праці повідомляє про ризики потрапляння у ситуацію торгівлі людьми. Всі громадяни повинні бути обачними при пошуку роботи. Саме тому необхідно пам’ятати прості правила безпеки.
15 Січня, 2023 р., 15:30
Дніпро. Співчуваємо всім рідним і близьким загиблих.
10 Січня, 2023 р., 14:40
Відповідно до п.19 ч.2 ст.19 Кодексу цивільного захисту України для складання реєстру постраждалих внаслідок надзвичайної ситуації та загиблих осіб на підставі їх ідентифікації, відповідно до яких надається матеріальна допомога Міжнародним Комітетом Червоного Хреста, Станично-Луганська селищна військова адміністрація просить мешканців селищної територіальної громади надавати інформацію щодо поранених/загиблих внаслідок обстрілів шляхом заповнення відповідної Google-форми за наступним посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfweW7X-j844dwjoQJNtwFrC1DS6zL5OwFsRTxw7-JI70PGJA/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0.
19 Грудня, 2022 р., 10:54
Міністерство соціальної політики інформує, що з 7 грудня 2022 року почала діяти навчальна онлайн Платформа соціальної освіти (далі – Платформа), створена Міністерством соціальної політики у співпраці із проєктом Уряду Канади «Супровід урядових реформ в Україні» (SURGe), який реалізується Alinea International Ltd. Платформа є першим в Україні державним онлайн-майданчиком для системного навчання представників органів місцевого самоврядування, надавачів соціальних послуг, організацій, які працюють у соціальній сфері з питань захисту і забезпечення прав дитини, здійснення соціальної роботи в громаді, організації соціальних послуг. Платформа доступна за посиланням: https://socialacademy.gov.ua/.
14 Грудня, 2022 р., 20:35
В рамках проекту «Дія. Цифрова освіта» Міністерство цифрової трансформації з метою допомоги українцям посилити цифрові навички, щоб потужніше проявляти себе в професії, швидше навчатися, легше спілкуватися з рідними на відстані, а також бути в безпеці онлайн, пропонує долучитися до проведення інформаційної компанії «Тиждень цифрової освіти» та ознайомитись з платформою «Дія. Цифрова освіта»: https://osvita.diia.gov.ua/. Крім того, Міністерством цифрової трансформації рекомендовані наступні освітні серіали:
08 Грудня, 2022 р., 10:15
У телеграмі працює чат-бот начальника Луганської обласної військової адміністрації Сергія Гайдая: @SerhiyHayday_bot.
06 Грудня, 2022 р., 23:10
Національна служба здоров’я України почала прийом пропозицій від медичних закладів на підписання договорів за Програмою медичних гарантій на 2023 рік. Заплановий бюджет на ПМГ 2023 - понад 142 мільярди гривень. У тому числі - 4 мільйони 700 тисяч на реімбурсацію лікарських засобів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь