Станично-Луганська селищна громада
Щастинський район, Луганська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Поводження у пожежонебезпечний період

Дата: 13.07.2021 16:39
Кількість переглядів: 882

Увага у лісі пожежонебезпечний період!

Встановився найвищій клас пожежної небезпеки!

Фото без описуСпекотна погода повернулася до нашого регіону, згідно прогнозів синоптиків у найближчій місяць збережеться суха, сонячна погода з високими температурами. Встановився найвищій клас пожежної небезпеки за погодними умовами. Тому лісівники звертаються до всіх мешканців та гостей Щастинського району з проханням бути обережними з вогнем та не порушувати правил пожежної безпеки. Нагадуємо, що згідно Розпорядження голови Луганської обласної державної адміністрації-військово-цивільної адміністрації №202 від 29.03.2021 року «Про заборону відвідування лісових масивів у пожежонебезпечний період 2021 року» п. 1- Заборонено населенню відвідувати хвойні ліси області і в’їжджати в них (крім транзитних шляхів) транспортним засобам, за винятком тих, що використовуються для лісогосподарських потреб, у період високої пожежної небезпеки (при встановленні 4-5 класів пожежної небезпеки).

Згідно п.2 цього ж розпорядження на лісову охорону покладено обов’язок забезпечити здійснення контролю за недопущенням перебування у лісі населення і транспортних засобів. З цією метою лісовою охороною сумісно з представниками ДСНС, поліції, органів місцевого самоврядування регулярно проводяться рейди у лісових насадженнях, особливо у вихідні та святкові дні по виявленню порушень лісового законодавства.

Тож просимо утриматися в дні високої пожежної небезпеки від відвідування лісових насаджень та не провокувати пожежі у екосистемах.

Нагадуємо, що відповідно до Кодексу України про адміністративні правопорушення, порушення правил пожежної небезпеки у лісах України ( в тому числі і порушення заборони відвідування лісів у пожежонебезпечний період) карається штрафом, найнижчій рівень якого – 1530 грн.

Адміністрація ДП «Станично-Луганське ДЛМГ»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь