Станично-Луганська селищна громада
Щастинський район, Луганська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Велика Родина» розпочинає реалізацію проєкту «Об’єднання зусиль поліції та громадськості для підвищення безпеки в Станично-Луганській Громаді»

Дата: 09.07.2021 14:26
Кількість переглядів: 424

Фото без опису

Громадська організація «Станично-Луганський Центр Соціально-Культурного Розвитку «Велика Родина» розпочинає реалізацію проєкту «Об’єднання зусиль поліції та громадськості для підвищення безпеки в Станично-Луганській Громаді».

Проект реалізується за програмою малих грантів, яка адмініструється ІСАР Єднання в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу. 

 Діяльність за проєктом спрямована на підвищення рівня громадської безпеки та громадського порядку, підвищення оперативності, шляхом впровадження комплексу організаційних та програмно-апаратних заходів, забезпечення належного моніторингу ситуації, залучення громадськості до активної співпраці з поліцією та сприяння зменшенню випадків правопорушень на території Громади та підвищення рівня довіри громадськості до поліції. 

Результатами проєкту стануть:

  • створення системи відеоспостереження, забезпечення відео-нагляду за місцями та об’єктами, які потребують посиленого захисту та контролю над ситуацією;
  • створення локальної мережі на кшталт системи «Безпечне смарт місто»;
  • консолідація зусиль влади, громади та правоохоронних органів з метою забезпечення безпечної життєдіяльності ТГ;
  • впроваджено програму регулярних відео звернень поліції до громади в соціальних мережах та веб сайтах громади, що сприятиме зменшення випадків різного виду шахрайств  як на території Станично-Луганської громади так і за її межами.

Запрошуємо мешканців Станично-Луганської ТГ активно долучатись до заходів проєкту та брати безпосередню участь у підвищенні безпеки нашої Громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь